Malenka princi

Malenka princi

Anotace: 4. 5. 2010, Evesham

Zahlédla jsem tě v křídle
vyplašeného kačera.
Nízko nad špinavou vodou.
Držel ses perutí a
bláznivě ses smál a
kačer polekaně káchal.
A čím víc ses smál,
tím víc káchal,
a kolem tvých uší zpíval
vítr za falešného
doprovodu slizkých žab.

A moje srdce chtělo letět s tebou.
Prosím, nenech mě provdat se za krtka!
Nemař mou krásu a mládí a touhy
roky ztrávenými v zatuchlé
temnotě krtčí nory.

Přála bych si šaty
z okvětního plátku tulipánu.
Přála bych si tebe, bláznivého.
Autor violette.heaven, 05.05.2010
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Patrik Mališ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kačer co roztomile a rozpustile kachal o lásce...jsem dojat:o)

08.05.2010 00:25:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí