Nenávidím a miluji

Nenávidím a miluji

Anotace: ...

Nenávidím a miluji
hořká jádra života
jejich slupky
v nichž nic než nicota

Nenávidím a miluji
ubohosti lidský svět
kam oko pohlédne
bída, hlad, růže květ

Nenávidím a miluji
prosby všedních dnů
slyším jen
Bože, dej ať nepadnu

Nenávidím a miluji
odraz svůj v zrcadle
vždy vidím
tělo a duši na mučidle

Nenávidím a miluji
Miluji a nenávidím
Autor Serenity, 05.05.2010
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, aniger, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro začátek pěkná báseň.

08.05.2010 14:55:00 | Miroslav Možný

ať se Ti tady líbí

08.05.2010 14:53:00 | aniger

láska s nenávistí často prý ruku v ruce chodívají

05.05.2010 20:49:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí