Culíkovi

Culíkovi

Anotace: Culíkovi

Culík je naše holka
básničky její milujem
je to naše borka.
Už nemůžem se dočkat
až něco vymyslí
s napětím čekáme
a vše co napíše hltáme.
Co by bylo Liter bez ní
jen obyčejné a všední.
Všichni co tady jsme
skláníme Ti poklonu
si prostě skvělá
a všichni vidíme
jak se to dělá.
Autor betmen71, 05.05.2010
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Lissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano je skvělá, taky jí mám ráda, moc hezky jsi to napsal.

24.07.2010 12:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí