Možná v beznaději

Možná v beznaději

Anotace: ...

Barvami malířů,
slovy básní a děl
se na dně talířů
suchý krajíc chvěl,
utahují pásky
z nedostatku lásky,
lámou si chléb,
ať všichni kousek mají
a rozstřihují pléd,
ti nelžou, ti jsou v ráji,
háje jsou jejich domovem,
i když máš moc, klidně si vem,
i pro tebe tu přeci jsem.
Autor Inge, 05.05.2010
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, enigman, CORONATION, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s nadějí...

06.05.2010 08:41:00 | enigman

Inge-ta je zase tak krásná,moc se mi Tvé něhou psané básně líbí.Opravdu moc!

05.05.2010 20:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí