Má píseň

Má píseň

Anotace: Něco co mě už dlouho trápí...vina ale neodejde

Sbírka: Noční košilka

Má píseň

Z nebes se ozývá křik
a havrani se vracejí domů
Mraky nad oblohou se stahují
a světla vytvářejí koleje na temném plášti

Jaro, přesto podzim
listy stromů padají, poletují vzduchem
Létají, krouží mezi světly

Mou vinou jeden list zastavil
nebesa křičela, měsíc zářil
Kov duněl, list stál, sám
již navždy sám

Z nebes se ozval křik
havrani se vrátili domů
otec
zem a kámen

Proklel jsem ho
před dnem mé písně

písně slz
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí