Když kočky mňoukaj

Když kočky mňoukaj

Když kočky mňoukaj v noci na střechách,
lidi se koukaj proč jim vadne hrách.
V nočním svitu krásňoučkém,
děláme Kočičí zpěv.
Když lidi začnou nadávat tak to skončíme.

Největší otrava je v pondělí
to mi musíme zase do školy.
A s aktovkou na zádech,
máme pořád hrozný spěch
a když jdeme zase domů úkoly píšem.

kdo teď v úterý se na nás hrabe,
jedem na výlet celá 1.Bé.
Jedeme do Anglie obrovský pes tam vyje.
A když se vrátíme domů no tak svačíme.
Autor LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, 22.12.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí