Krkavec

Krkavec

Anotace: Nevím... snad jen je to o krkavci.

Jitřní slunce vycházelo,
na trávě leželo čerstvé tělo,
jenž si krkavec vychutnával,
pak náhle se vznesl k nebesům,
a přenechal místo vyhladovělým psům,
kteří pak tělo na kusy trhali,
až kapky krve vzduchem létaly,
zatímco krkavec křídly mával,
a nesen větrem hnal se do dálek
kde zaslechl výstřely z velkých válek,
kde koná se pro něj hostina.
Autor Trystan ap Tallwch, 06.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, annuska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí