Jitrnice

Jitrnice

Anotace: hříčka...trochu staršího data

Před pěti sty lety,
v jedné vesnici,
bojovali čtyři psi
o jitrnici.

Prvý pes byl pokousán,
druhý pes byl ušlapán,
tak jenom dva zůstali,
a ti se slušně porvali.

Oba zuby cenili,
oba drápy tasili,
jeden chlubil se jak páv,
a ten druhý zůstal zdráv.

Ten co pávem hodlal být,
byl již rvačky zcela syt,
a tak v tamní ulici,
dostal rázem mrtvici.

Poslední pes maso žere,
nemoc se do útrob bere,
kulhavku to prase mělo,
tak padlo i čtvrté tělo.

Před pěti sty lety,
v jedné vesnici,
nebojují už ti psi
o jitrnici.
Autor aeshna, 06.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já také:)

06.05.2010 22:59:00 | CULIKATÁ

Jo, zasmál jsem se.

06.05.2010 20:38:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí