KONEC

KONEC

Anotace: Kubo... mrzí mě to... ale jinak to nešlo..

Nenacházím vhodná slova,
Jak ti říct to co teď cítím.
Už stala se ta krutá pravda,
Právě řekla jsem ti, že se mýlím.

Prosím odpusť mi,
Že vrátila jsem ti Tvoje srdce.
Stále dokola říkám Ti,
Už zhasla naše svíce.

Vím, jak moc jsem ti ublížila,
Tak moc jsi mi věřil.
Tak moc jsem tě ponížila,
Ted lituješ že jsi své srdce mi svěřil..

Všechno ale spraví čas,
Jednou jistě zapomeneš.
Třeba spolu sejdeme se zas,
za pár let na svou bolest již nevzpomeneš..
Autor Sarinka318, 06.05.2010
Přečteno 197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí