Někdy (Sometimes)

Někdy (Sometimes)

Anotace: Překlad básně D. Thewlise z filmu "Cheeky"

Někdy jsme byli lásko dva
a někdy jsem byl sám,
někdy jsi byla vedle mě
a někdy ztracená.

Někdy jak dveře zamčené
a někdy jako klíč,
někdy jsi byla cizinkou
a někdy srdcem mým.



Originál:

Sometimes there have been two of us
And sometimes there has been one
And sometimes you've been with me
And sometimes you've been gone


And sometimes you've been a bolted door
And sometimes you've been a key
And sometimes you've been a stranger
And sometimes you've been me

(David Thewlis, film "Cheeky", http://www.youtube.com/watch?v=tB6hEfR0r5U
Autor Hesiona-Essylt, 07.05.2010
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, strašidýlko-střapatý, sophia92, hašlerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí