Kašel

Kašel

Anotace: má snad skrytý význam?

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Dusím se - mám strach ze zvuků
zmírajícího zvířete - deroucích se z chřtánu
Dusím se - mám strach ze vzpomínek
na tebe ty dávivý vire

Dusím se - vykašlu svou duši?!
Jako kdyby to nestačilo..
Dusím se - krev?!
Mám ti snad krví smíchanou s hleny podepsat ten cár

cár papíru, na kterým je velkými písmeny napsáno
Úpis duše na neurčito - za trochu toho klidu.
Autor Satha, 07.05.2010
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí