O nás

O nás

Anotace: ...

Ten den kdy nahý,
kdy na Adama ležíš sám,
s ženou kdy prve hřála tě,
splyneš jak král opodál

Ten den jak slepý,
kdy nevidíš kousek studu sám,
neví zda v srdci chová tě
a s životem si hraje opodál

Ten den jak hluchý,
že myslel v první lásku jest,
nezná lásku dannou jí,
jak řine slzí cest

Ten den jak němý,
kdy jen ticho slabě promlouvá
a trýzeń plane po prsech,
má láska klidně odplouvá

Plaveš a nevrátíš se?
pro lásku a pro bojistě
kde nahý každý den jsem stál
a plný vašně usmíval
Autor Hmota, 08.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí