Ryba v poušti

Ryba v poušti

Anotace: jako...

Jako ryba v poušti neumím žít,
jako člověk co ze síly se zul,
jen o oceánu tajně tu snít,
už dochází mi sůl…

Jako ryba v poušti vodu hledám,
však jen vyhládlá mračna,
zoufale k nim hlavu zvedám,
ta jejich duše průzračná.

Jako ryba v poušti sebou mrskajíc,
marně však nikam nedokáži jít,
jen s větrem tiše vlajíc,
do vlastního srdce si rýt.

Jako rybu v poušti spalují mne plameny
rozžhaveného kotouče.
Bolí.

Jako ryba v pustu samotná, uvězněná,
zrnka písku bezmezně sbírám,
tamními velbloudy ušlapaná, stísněná,
jako ryba v poušti umírám.
Autor Jiná, 08.05.2010
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: CORONATION, JohnyD., Patrik Mališ, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jdi Ty-Culík pošle živou vodu i s culíkam,ju?:-)).

08.05.2010 12:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí