Varieté

Varieté

A teď smích!
A teď falešně se usmívat!
A teď i ten šepot ztich,
nu pojď se na tu trosku podívat!

No jen pojď, pojď k nám!
Ráda tě, ráda tě přivítám!

Zde duše orosená slzami,
zde duše bláznivého snílka.
A teď šeptáš? Ať je to za námi?
Jen počkej! Teprv dorazí nadílka!

Zde srdce pod nánosem prachu,
že se na to nedá dívat? Že je to jen šedá hmota?
Tak,co? Jsi lapen do sítí strachu?!
No tak nezírej tak - na patetického idiota! -------- Není to slušné, drahý můj.

A co teď? Prohlédl sis vše jak sis přál?
A co teď? Poklona, potlesk a opona?
Já jsem jen šašek a ty vítěz, král!
Který hrál, však podváděl - jak se má, dle lásky zákona.
Autor Satha, 08.05.2010
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Doradan, Jiná, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí