NADĚJE..ta nás všechny přežije

NADĚJE..ta nás všechny přežije

Anotace: Kdo si myslí opak?;)

Zavřena nahrobní deska,
zlá cesta bez nohou,
projíždí Ti hlavou,
smrtící depka..
Jak vzdal ses naděje?,
ta nikdy neumírá!
Ona hřeje a otvírá
byť třeba menší,stále je..

Natáhněte Vaše uši,
opakujte ať to všichni slyší,
"s nadějí i do hrobu odejdete"
byť si to třeba ještě nemyslíte...
Autor ta.cupka, 08.05.2010
Přečteno 407x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, Eresiel, 6thSun, Mbonita, enigman, Patrik Mališ, Vanilková Ninja, Kokonut, Psavec, sttavar, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tažená do stran?
ne!do neznáma..
černý balvan,
překáží pod nohama..

12.05.2010 03:23:00 | ta.cupka

tažená...

09.05.2010 17:48:00 | enigman

Opravdu si myslíš, že naděje je tak mocná a nekonečná?

09.05.2010 02:13:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí