Bez peněz před bazénem

Bez peněz před bazénem

Anotace: I to se může stát :D

Sedím na lavičce a koukám naproti přes cestu,
kde v horkém letním dni jest bazén pln lidí.
Zaujala mne krása všech těch mladých žen,
které na bazéně svá rozpálená těla vodou chladí.

Škoda jen že hluboko do kapsy své já nyní mám
a nemohu si koupit lístek k ochlazení ve vodě.
Vzrušení mým tělem prostupuje z té krásy žen,
jenže s žádnou já se neseznámím k mé škodě.
Autor RešHeNúnHe, 08.05.2010
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí