Poslední film

Poslední film

Anotace: aneb scénáristovo neštěstí a jeho konec

Sbírka: Bolesti a strasti

Na kousek papíru napsal poslední scénu,
kde hrdina otevírá nebeskou bránu.
Před závěrečnými titulky poslední záběr,
kde hrdina neměl zrovna moc na výběr.

Naposled slyšíme tu filmovou píseň.
V ní zobrazuje scénárista svoji tíseň.
Tohle je památka na jeho poslední dílo.
Na tom papíru pár kapek krve ještě bylo.

Scénárista již neviděl naději,
že diváci se ještě zasmějí.
A tak s poslední scénou ukončil život svůj,
ale třeba tím filmem ovlivnil ten tvůj.

Tímhle tím činem on pero na hřebík pověsil.
Možná nakonec tím filmem někoho potěšil.
Autor Richard Ježek, 08.05.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: dark evelyn, Patrik Mališ, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,zajímavá.

08.05.2010 20:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí