Království nebes

Království nebes

Anotace: Přání na dobrou noc

V království nebeském září dvě hvězdy ,
na nebi nesvítí rytíři blyštící se zbroji,
černé tmě usínají sami v pokoji ,
po bitvě netouží s bolestmi se souží .

Chlad a písek do očích slzy vhání ,
snaží se usnout s myšlenkou na svou paní ,
leč kaluž temná rozprostírá se v pláň tmy,
v srdci krev vří s lunou odrazem v zády ,
posílám přání k tobě do dáli ,
zanech kalných vod má paní ,
v království nebeském je jak v ráji.
Autor Marisek, 08.05.2010
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí