Atlantida

Atlantida

Anotace: o tajemné Atlantidě...

Země dávných časů,
už nikdo nepozná její krásu,
Tajemství svá pod hladinou skrývá
pod temnou peřinou o zlatých časech snívá

Ten svět je ztracen,
ponořen v hlubinách,
už nebude nalezen,
paprsky slunce vítat nebudou
lidé ve Zlatých branách.

Město Zlatých bran,
tam ležel poseidonův chrám,
ostrov nadějí a snů,
nedočkal se dnešních dnů.

Ptáci nad tou krajinou dosud létají,
avšak jen na moře z nebe zírají.
Je to už tisíce let,
co oceán pohltil tenhle svět,
díky mocným zbaním přírody
není naděje návratu zpět.
Autor Caprica, 08.05.2010
Přečteno 323x
Tipy 18
Poslední tipující: Míša S., Antares, Gabrielle, divoska_jaja, Isquieasuus, enigman, Psavec, carodejka, Patrik Mališ, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně tajemná ..bájná země ST

09.05.2010 14:24:00 | xoxoxo

Ano, příroda ta je krásná.

09.05.2010 01:46:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí