Nenechávej

Nenechávej

Anotace: ..

Nechej zavřenou náruč hořkou svou,
ona studí víš, nehřeje,
že ti není zima, když kráčím bouřkou tvou
a hledám teplo, Slunce, kde je?

Nechej si svá krásná slova,
ani kapka pravdy v nich,
do zdi vrážet nechci zas a znova,
jen jednou ranit cáry duší mých.

Nechej si tam ty cizí světy
a dones nějakej pro mě,
kde úsměv darují mi květy
a útěcha visí na stromech…

Nechej si ty bulíky na nose svým,
mě je prosím tě nevěš,
nejsem šašek ani tvůj úžasný tým,
se skrytou vadou Nikomu Nevěř.

Ani s vámi, víš, ani bez vás,
kam to chcete všichni běžet,
prosím, křičí můj slabý hlas,
nenechávej mě tu takhle ležet…

Nenechávej,
já…

…jsem ještě tady.
Autor Jiná, 08.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Patrik Mališ, Trystan ap Tallwch, enigman, Psavec, Kars, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí