Maminka

Maminka

Anotace: basen napsana po nahle smrti me maminky....

Ztrácím se v myšlenkách,
co ovládají hlavu mou.
Slzy stékají po kapkách,
a po tichu plynou.

Přemýšlet o smrti
dál už nemohu.
Matku to nevrátí,
chci udělat výměnu.

Matky život za můj,
dala bych.
Bože, při nás stůj,
je to jako do srdce vpich.

Všechno bych změnila,
jen pro tu chvíly.
Maminku viděla,
spolu jsme byli.

Řekla ty slova,
,,Mám Tě moc ráda"
a zase v srdci
to ukrutně bodá.

Tvá smrt byla náhlá,
vraťte mi maminku.
Mé srdce strádá,
chci s ní být chvilinku....
Autor Marry01, 09.05.2010
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc bolavé období:-(

09.05.2010 07:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí