Náš svět..

Náš svět..

Anotace: ...

Co se s tímto světem děje?
Proč nic není jak má být?
V zimě slunce krásně hřeje,
v létě div nepadá sníh..

Celý svět se rychle točí,
to snad nejsou zábrany?
Jak život nastal hned zas končí,
kruté časy nastaly.

Vše co jsme měli vymizelo,
zbývá všem jen trápení?
Život , smrt a naše tělo,
není pro nás mámení.

Vše co máme ztrácíme,
však se musím tázat proč?
Svoje hříchy splacíme,
nestůj tady dolů skoč......
Autor Marry01, 09.05.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí