Býti tak člověkem

Býti tak člověkem

Býti malířkou
namaluji pocity na plátno sněhobílé
Býti malířkou
pomněnkou vykreslím krásné chvíle

Býti tak sochařkou
vytesám do kamene tvary mého žalu
Býti tak sochařkou
oddám se já tvorbě za zvuku metalu

Býti tak básniřkou
vykreslím černou tuší na papír svůj hněv
Býti tak básniřkou
mé myšlenky přehluší jen zmírající lásky řev

Býti tak člověkem
budu mlčet dlouhá léta
Býti tak člověkem
polituje mne leckterý asketa
Autor Satha, 09.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: CORONATION, Zasr. romantik, dream in emptiness, Doradan, Jiná, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dost dobrý...
líbí se mi.
ST.

09.05.2010 11:09:00 | Květka Š.

nemůžu si pomoc ale si fuckt dobrá holka

09.05.2010 10:36:00 | ostuda lidstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí