Kopretiny jsou přátelské

Kopretiny jsou přátelské

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY

Víš, jsou to lidi
i ti, co křičí, pláčou, zabíjí
vždyť víš, jsou to lidi.
A já Tě doběhnu,
jsi můj nový kraj,
a já se chci tolik procházet.
Víš, stromy se zelenají
a já si za pár dní
natrhám kytici kopretin,
protože kopretiny jsou tolik přátelské.
Víš, slzy jsou slané,
utřu je do kapesníku s monogramem
bez výčitek,
že jsem Ti ušpinila jméno.
Ještě strávím pár chvil,
s polibkem deště,
než se začne vyjasňovat
a mně zbydou jen mokré vlasy.
Víš, poklad se těžko hledá,
dlouhé jsou cesty ke štěstí,
jako když Ti zavážou oči,
a postaví před dálnici.
Autor ta co bývala Andělem, 09.05.2010
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: Robin Marnolli, WAYWARD, Zorenka Ježková, Bíša, mida, enigman, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, moc...

08.12.2012 00:28:57 | Robin Marnolli

...gratulace ke STovce :)

29.05.2010 12:36:00 | WAYWARD

Mě se taky moc líbí.

21.05.2010 23:40:00 | Zorenka Ježková

Líbí se mi Tvá báseň, líbí se mi přirovní, obsah jako takový... opravdu skělé. ST!

09.05.2010 13:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí