Čím je život?

Čím je život?

Anotace: Jsem tu zas....neberte to chabě je mi 15...děkuju za přečtení! Niki

Život je příběh krátký,
co se dá popsat jen pár řádky.
Smutné osudy, radostná setkání,
to vše se nám v hlavě prohání.
Naše sny naše lásky?
Z těch zbyly jen vrásky.
To ale není tak velká odměna,
co měla by být poctěna!
Ale i přes to děláme chyby,
říkáme si totiž: ,,Co kdyby?"
Autor chumka, 22.12.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí