Vzhůru

Vzhůru

Anotace: nikdy nespí...

Slova ti spí na rtech,
doteky v rukou tvých,
po pohlazení jen vzdech,
srdcí dávno mrtvých.

Z úst chvěje se ti dech,
v touze probuzení slza usíná,
tiše den odchází, zhasíná,
mizí v nekonečných snech.

Tlukot tvůj pomalu utichá,
hlubina mořské panny pod tebou,
řasa tvá statečně usychá,
ke spánku sladce kolébou.

Nakreslit obraz z pocitů litrů,
černou, bílou či modrou purpuru?
Jen touha ve tvém nitru,
jen ta duše věčně vzhůru…
Autor Jiná, 09.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: CORONATION, Patrik Mališ, JohnyD., Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsáno..moc hezké!!!

10.05.2010 15:41:00 | Patrik Mališ

Touha ve Tvém nitru bdí
i když tělo sladce spí:-)

09.05.2010 17:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí