mé tiché memento...

mé tiché memento...

Anotace: když ústa mlčí..

Když potkáš svúj žal
Když vnímáš proč´s jej přijal
Tehdy pláč je láskou a tichá noc obejme tvé lože
Být smíš jen sám se sebou

Pereš se svým nitrem, osudu lkáš
Nikdy netušil´s, že přijde pravdy čas
Kam se podít, kde klid nalézt, když žál zžírá
to v studni vlastní, láska utonula

Vstáváš, vykročit, síly hledáš...
Víru v rána ztrácíš, avšak slova mají moc
Krokú pár do kruhu, sny ještě máš, jen stačí vstáhnou ruku
Den ulehá, dnes člověk poznal, svou touhu

Jen oka mih, od zvěrokruhu...
Autor Valemart, 09.05.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Javavia, CULIKATÁ, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí