Balada o otázce, podchodu a odpovědi

Balada o otázce, podchodu a odpovědi

Anotace: ...

Moje otázka těla mě klame
Vibruje tělem
Tančí s duší
Sprostý slova cosi tuší
Jsem nakloněná rovina
Na cestě tam a zase zpátky
Vykloněná z okna
Do tvého nečasu
Mám zavřít dveře
Po dalším trapasu
Odchod a rozchod
Nástup na večeři
Útěky z domova
Pochody v řadě
Jsem stará stará
Vypadám mladě
Na křižovatce vztahu
Honíš sám sebe
Jsem na prahu podzemního nebe
Jdu podchodem
Na schodech postojím
Do hádky zapojím svý zuby
Jdu podchodem
S tím nadhledem
Že vidím svět v pasáži
Jak odráží mý otazníky
Jak odrazníky od tebe
Jsi odpověď která svědí
Lež co tiskne
Se ke zdi a sedí
Dřív možná jsem chtěla
Teď už nejsi odpověď
do mýho těla
Autor bublinka77, 09.05.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí