Útěk okolo krásy...

Útěk okolo krásy...

Anotace: Nechtěj být on, ale všímej si krás. Zůstaň sám sebou a dívej se snáz...

Těžké jsou kroky, procházejíc travou,
Těžké jsou nohy, co právě vstanou.
Těžké je vstávání, v tom ranním času,
Krásný je pohled, na přírodní krásu.
Lidé ještě spí, ptáci majíc rozcvičku,
Hlas žaludku nevnímá a stírá ospalek na víčku.
Usedá pomalu, do svěží trávy,
A čeká na slunce, co klube se v dáli.
Oči mu otvírá, ten východ nad kopcem,
Už dávno se netrápí, o úvahách nad koncem.
Těžké jsou kroky, procházejíc travou,
Bezďák co utíká, za potravou.
Autor Stiffler.69, 09.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pises dobre...libi se mi ten obsah...

08.07.2010 19:15:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí