Šálek osudu...

Šálek osudu...

Anotace: I ty můžeš změnit svůj osud...

Nevinně sedím a dívám se z okna,
a zatím venku stále se stmívá,
pozvedám osud a piju až do dna,
to když monotonost života, za okny se skrývá.

Pomalu po skle kapky odvahy stékají,
a já se snažím do rukou je chytat,
překvapen životem mé oči horizont hledají,
já pomalu začínám s jistotou dýchat.

Svůj šálek osudu beru tak do ruky,
a je mi jedno, že není to tuplák,
radím i tobě neseď jen za okny,
vezmi ten svůj a nebuď hlupák.
Autor Stiffler.69, 10.05.2010
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, 4LJFilip, borůfkovej shit., Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané,dobře se mi četla:-)

10.05.2010 06:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí