Toskánská

Toskánská

Anotace: ab

Toskánská

Asi před tisícem let
Bylas to ty Juliet
A nezajímalo mne nic

Jen tvoje oči upřímné
Co říkaly mi ještě ne
Můj barone z Nemanic

Asi před tisíci lety
Byl jsem to já a ne ty
Co utekl a neobstál

Jen vůně Florencie
A víno co se pije
Je tady se mnou dál…
Autor trentatre, 10.05.2010
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Divoženka1, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí