Přátelství

Přátelství

Anotace: vztah mezi přáteli...popis o té hezké nitce přátelství...

Když říkám, že život není fér,

povídáš s nadhledem to všechno ber.

Když smáčím Tvé rameno svými těžkostmi,

slyším,přestaň s tou svou lítostí.



Když se mi chce smát,

s Tebou přestávám se bát.

Když si myslím,že slunce přestalo hřát,

ukážeš mi,že zas na nohách budu stát.



Když potřebuju slyšet slova útěchy,

pomáháš mi psát ty nové příběhy.

Když nevím kudy kam,

snažíš se mi vyvrátit ten sebeklam.



Když nedaří se mi spát,

noční můry,snažíš se mi rozehnat.

Když srdce mám bolavé,

Tvoje oči jsou chápavé.



Když s láskou mám problémy,

moje tváře jsou Tebou slz zbaveny.

Když potřebuji pohladit duši,

na tváři úsměv mi vykouzlit umíš.



Když potřebuji se schoulit do klubíčka,

jsi ten kdo má po ruce ty správná slovíčka.

Když moje slova jsou děkovná,

opravdovému přátelství se nic nevyrovná.
Autor Kessi, 10.05.2010
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, carodejka, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to je opravdové přátelství..

12.05.2010 15:30:00 | zelená víla

Je velmi pravdivá.))

10.05.2010 21:23:00 | carodejka

pravdivá...

10.05.2010 16:49:00 | enigman

To máš tedy pravdu-pěkné!

10.05.2010 16:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí