Anděl

Anděl

Anotace: ***

Ležím ve své posteli
a cítím že láska je pryč
myšlenky mi táhnou hlavou
osud si na mě zase vzal bič

jsem dobrý nebo špatný
anděla svého se ptám
vím že život mě nezlomí
ale nechci zůstat sám

a tak tě prosím můj anděli
který řídíš kroky mé
dopřej mi trochu té lásky
půjč mi křídla své

nenech mě tu jen tak stát
v jednosměrné ulici bolesti
vyslyš mé motlitby
a dej mi trochu té radosti
Autor Final, 10.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono se brzy vyčasí-nebój!:-)

10.05.2010 16:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí