Zavřené dveře

Zavřené dveře

Anotace: Za tuhle báseň je vlastně zodpovědná spolužačka, která jen tak mezi řečí použila slovní spojení ´dveře ve slunečním svitu´. Neúmyslně mě tak donutila napsat tohle....

Lidé odchází
do náruče noci,
cosi přichází -
nečekaný pocit.

Zvláštní to shledání
v smečce dravé zvěře -
oba při svítání
zavíráme dveře.

Skryti před tou zvěří
v její vlastní smečce,
jež do našich dveří,
doufám, vstoupit nechce,

světlo rozdáváme,
kryjeme se štítem.
Dveře zavíráme
před slunečním svitem.

My vzplanout toužíme,
jen hořet a plát!
Ohně se bojíme,
přesto chceme hřát.

Přestože oba jsme
zcela plni citu,
dveře zavíráme
slunečnímu svitu.

Podivné setkání
dvou zvláštních duší.
Snad toto shledání
dveře naruší....
Autor Ali.K, 10.05.2010
Přečteno 226x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Alien.v.v.s., JohnyD., Květka Š., Nussichoco, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...

11.05.2010 06:01:00 | Ali.K

Líbí,je moc hezky napsaná a leckomu asi blízká:-)

10.05.2010 18:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí