Za přítomnosti Kateřiny

Za přítomnosti Kateřiny

Anotace: výzva k milování...

Sbírka: Věci neměnné

Za přítomnosti Kateřiny,
zdráhám se chlubit svými činy,
mám zkušenosti u Pavlíny,
ještě tu po ní zbyly stíny.

Za přítomnosti Kateřiny,
nutno si vážit každé vteřiny,
skrýt všechny jizvy a modřiny,
a nebát se projet serpentiny.

Za přítomnosti Kateřiny,
do vázy jenom kopretiny,
pozor na úsměv z cukrové třtiny,
na který se zbíhají sliny.

Za přítomnosti Kateřiny,
Nepoužívat odmocniny,
zpívat čistě s pianiny,
a mít vždy po ruce lůžkoviny.

… za přítomnosti Kateřiny.
Autor patrikus, 10.05.2010
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm

11.05.2010 09:43:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí