Plná sklenice

Plná sklenice

Anotace: Kamarádka mi ukázala svou foto tvorbu a byla tam naplněná sklenice ve tmě, avšak byly na ní různobarevné odlesky.

Stojí tam na stole opuštěná
sklenice s obsahem neurčeným
však záblesky a odlesky v ní tancují
i když kolem nic neleží

mám pocit, že za tím sklem je svět
jiný svět, plný barevných zázraků
však nevím jak bych se tam dostal
ale vím to jistě, chci tam hned

pohrávám si s myšlenkou šílenou
vyrobit sklenici obřích rozměrů
naplnit ji až po okraj tekutinou
a utápět se v představách barevných
Autor MRF, 10.05.2010
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Lea Aura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí