Výzva - značky nelehká

Výzva - značky nelehká

Anotace: ...

Méně snahy, více lásky.
Tak mohl by se jmenovat
můj nejnovější román.
Vlastně i ten nejstarší.

Méně snahy, více lásky.
O to se USILOVNĚ snažím.
Přelstít vtíravou racionalistu,
ošidit ego,
umlčet touhu
po ustavičné kontrole, hlásající:
Rebelství povoleno
jen v přesně odměřených dávkách.

Kde teď jsi? Co děláš?
Jaký to má hlubší smysl?
S podobnými otázkami
svou duši odkazuji
na mou tiskovou mluvčí.
Nebo lépe:
Zapomeň na ně, neptej se,
jen dýchej, buď a div se.

Pohlcující sebekontrola,
racionalizování, zpytování svědomí.
Jakto, že to ještě nikdo nedefinoval jako závislost?
Označovaní, definice,
odchylky, deviace.
Devastace.
Autor Eventris, 10.05.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí