moderní svět

moderní svět

Anotace: cesta k technokracii

počlo to 20.století
tu dobu hroznou
způsobilo hrozný prokletí
je to tou dobou

na všechno tu máme továrny
žádné však lesy
na každým místě elektrárny
nikde nejsou vsy

rozprostírají se tu města
hnusný baráky
napočítal sem jich do sta
za tři kiláky

je to ted století atomu
vývoj nestojí
elektrika ted je v každým domu
co to však stojí ?
Autor ostuda lidstva, 10.05.2010
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stojí to,že štěstí nám to nepřinese.

21.06.2010 22:28:00 | Iv

Stojí to naší svobodu a zdraví.

18.05.2010 09:15:00 | zetor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí