křič

křič

Anotace: chces bejt ten hrdina?

ses jasnej altruista
a porad delas neco pro me,
chces bejt ten hrdina
ten king
drzis to moc pri zdi
ja zrychluju
slapu na plyn a pridavam hlasitost
tak se to prece dela?
tak pojd mi dat dalsi sliby
chci se nechat oblbovat az do konce
chci videt falesny obrazy
hlavne vymazat ty krvavy fleky
videt cisty utrpeni
vzdyt co jinyho de videt v tak cisty podobe?
lasku?
ne
jen bolest se odkryva v takovym meritku
a ukazuje nam svy obe tvare
a my ji uhodime i zitra
vi to
a nastavuje je znova
trpi snad ona pro nas?
pro nase mylny usudky o zivote
nesplnitelny pocity
mlcim
nejde o tom mluvit

tak křič

/ščýšířžčáíčážč/
Autor mattoni.uz.neni, 10.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: malá slečna, stmivani.na.lepsi.casy, atty, 6thSun, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale každý jím je....;)

07.06.2010 22:30:00 | malá slečna

nikdo nechce být hrdina...

11.05.2010 08:39:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí