Uprostřed pokoje

Uprostřed pokoje

Anotace: ...

Uprostřed pokoje
jediná svíce plá -
jinak je všude tma…
…docela…

Jenom Tvé oči
v téhle tmě žhnou
svítím si na Tebe
lihovou lucernou

Můj tvrdý úd
vniká Ti do těla
Proč mhouříš oči
jako bys nechtěla

„Vždyť už je jaro“
Příroda zapěla -
proč ležíš tu strnule
jak oživlá mrtvola?

Jediné co teď chci
v tom jarním čase
je zachovat rod!
Jen o to postarat se…
Autor Chašmodský, 10.05.2010
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí