Tak z hrobu vstaňte!

Tak z hrobu vstaňte!

Anotace: ...

Ztvrdlá země už rozmrzla
to mohl by být problém!
S tím jsem moc nepočítal
když pohřbil jsem Tě pod zem

No jo no. Už je tu jaro
Začínaj stavby
Teď vyjdou na povrch
morbidní pravdy

Byla jsi těhotná
však – byla zima
Pro nový život
fakt nevlídné klima

Tak jsem vás radši
pod hlínu schoval
aby vám do srdcí
chladný vítr nevál

Však teď už má zima
své vlastní parte
tak slyšte mne oba
a z hrobu vstaňte!
Autor Chašmodský, 10.05.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černé dílko...

11.05.2010 07:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí