Bláznivé ticho

Bláznivé ticho

Anotace: Drabbles na přání...

Ticho. Nic, ani špendlík o zem. líbezná symfonie ticha laskající duši upírů.
Náhle smích. Radost? Smutek? Nic?
Šílenství… Zmatené pohledy a ruka před pusou. Výrazné špičáky, smyslné rty a bílé dlouhé prsty.
Vytřeštěné oči, bláznivé šaty s kačenkou a boty na kolečkách.
Božský klid a ráj pro ostatní. Na okamžik, snad.
U Kaina!
Tiché kroky. Pomalá chůze. Zase ten bláznivý smích.
Uzavřená místnost. Neexistující ozvěny. Bílé stěny, polstrování. Sen nebo jsem blázen?
Vždyť mlčí, tak co to? Upřený pohled na upírku z rodu Malkavianů.
Disciplína. Ovládnutí mysli. Nakažlivé šílenství.
Další a další smích… Všichni do jednoho.
Nikdy tu nebude ticho!
Autor Wyrda, 10.05.2010
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí