123456789

123456789

Anotace: blbost...

noční mrak oblohou
lemovanou bzukotem lamp
levituje
zrcadlí se hluk
švitořící krajinou
setmělou

mezi poli
kousek za vsí
ozývá se pláč
příliš starý
a zničený

seběhla se ves
hleděla na kříž
na měsíc štěkal pes
pláče si nikdo
nevšímá


lidé ze vsi
kousek za vsí
obětují
ještě více
sebe kříži

pes štěká
na měsíc
lidé ze vsi
kříži odevzdali
oběť
pláče si nikdo
nevšímá

tak se to opakuje
po staletí
pláče si nikdo
nevšímá
amen
Autor humus, 11.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí