Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhu

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Přes sklo, vášně bez iluzí,

Pravdivé izolace minulých režimů.

Dřevem zatopit,

pak jit nebem vstříc,

ale vidět už jen

zasněžené město,

v rovině,

podél větrolamů,

ve sněhu stopy

a kolem vzpomínky

na ty vítězné řeči

o pochmurností sítí

a rybářském živobití

a zlatých sloupech,

ve stoje.

Pak už jen otevři oči,

jdi po těch stopách,

a sesbírej ty vzpomínky.

Příští zástávka: Realita.
Autor Jan Václav Znojemský, 11.05.2010
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, aniger, Sima, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

11.05.2010 09:46:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí