Přání vánoční

Přání vánoční

Anotace: Posílám kousek vánoční pohody, kousek citu a možná i životní moudrosti, tak netruchlete lidičky a zapomeňte na starosti, vždyť slunce zase zítra vyjde ač bude mráz i zima, jednou jsme dole, jednou nahoře a přesto je to prima. Hezký svátky Vám všem:-)

Na stromečku vánočním svítí první hvězda,
ta pro Tebe je lásko moje a vzpomínka Ti patří,
tak přeju ať jsi nejšťastnější
až první dárek spatříš.

Samotným dárkem už Ti je, že s tím jsi,
kdo Tě má rád a komu na Tobě záleží,
já přeju Ti to ze srdce,
ač jen část Tvého mi náleží.

Po vánoční kometě posílám Ti přání,
ať všechno Ti vyjde, tak jak si přeješ,
sluníčko svítí a hřeje, měsíc nestudí,
život je jako kolo mlýnský a každý má svoje osudí.

Tak Ti tu přeju a Vám ostatním taky,
ať se Vám daří a celým rokem Vás jen radost provází,
ať co nejmíň potkáte dešťový mraky
a nikdy Vám nic neschází.

V životě tak, už to je, že jednou máme všechno a po druhý nic,
že jednou smíchem pláčem a pak se slzou zajíkáme,
však všechno špatný k něčemu dobré je,
co včera ztratíme, dneska vyhráváme.

Někdo je přítel, někdo kamarád a asi to tak musí být,
někdo se trápí míň a někdo víc,
však zítra sen se splní možná
a po smutku třeba nezbyde nám nic.

Tak věřme a neztrácejme naděje,
kdo ví, co hezkýho nám zítřek přinese,
třeba se na nás štěstíčko usměje,
tak už se netrapte, smějte se!
Autor grázlík, 22.12.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí