Best friends (rapový text)

Best friends (rapový text)

Anotace: Rapový text o ztrátě kamarádky.

Různí lidé jsou,

ne každý tě má rád.

Ne všem vždy roznumíš,

musíš to tak brát.

Někteří s tebou jdou,

jiní se chcou prát.



Pak jsou tu kámoši,

oni ti pomužou.

Třeba i na moři

problémy přemůžou.



Kámoši poradí,

říct jim vše můžeš.

Rozhodně nezradí,

přiště ty pomužes.



V nouzi poznáš přítele,

to je známá věc.

Asi ne v kostele,

to je jenom kec.



Opravdový přítel,

Rozumí, nečumí,

Pomlouvat neumí.

Přichází ve chvíly,

dochází-li síly,

aby podal ruku.



Ujde klidně míli,

přeskočí propast.

Dodá ti síly,

podá ti provaz.

Vytáhne z průseru,

vymění obvaz.



Přítel tě naučí,

doučí, poučí,

něco se přiučí.

Svěřit se můžeš,

nechá to pro sebe.

S tebou to probere,

klady vybere.



Ukáže ti cestu,

otevře závory.

V jednoduchém gestu

vyjádří názory.



Ikdyž se stane

nepříjemná věc.

Stejně se zastane,

aby nespadla klec.







Tohle je přátelství,

umění podržet.

Nebeské poselství,

nauč se vydržet.



Najdi si přítele,

trochu se obětuj,

stojí to za to.

Přátelství vypěstuj,

věř si máš na to.



Stačí poslouchat,

snažit se pochopit.

S přítelem promlouvat,

a né ho potopit.



Hlavně duvěřuj,

nevyzraď tajemství.

Tohle je přátelství,

nebeské poselství.



Kámošku já mám,

vážím si jí hodně.

Jsem rád, že ji znám.

S ní já hasím ohně.



Chyba se vloudila,

byli jsme u ní.

Sranda sice byla,

já podlehl její vůni.



Víno jsme pili,

trochu to přehnali.

V posteli byli,

a pak se objali.



Bylo to krásný,

teď toho lituju.

Nechci Tě stratit,

svědomí spytuju.



Tak na to zapomeň,

chci vrátit čas.

Zapalme pochodeň,

uhasme oheň ,

skusme to zas!
Autor qwert, 11.05.2010
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý rapový text..stál by za to zhudebnit..zajímavý .Kamarádství je dar a v nouzi poznáš přátele. ST

11.05.2010 20:58:00 | xoxoxo

Príma.

11.05.2010 17:10:00 | Květka Š.

Moc pěkná.Moc!

11.05.2010 14:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí