Už nechci

Už nechci

Anotace: ***

Už nemám sílu dál si lhát
nemohu jen oči přivírat
co bych ti mohl více dát
už nechci se dokola jen bát

už nemáš nic co bych chtěl
proč bych ti stále odpouštět měl?
hledala jsi něco co ti nemohu dát
už nechci dál jako druhý stát

srdce na cáry jsi mi roztrhala
co jsem ti dával toho jsi si nevážila
sbohem lásko nechám tě jít
tím co chceš já nemohu být
Autor Final, 11.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, kuskus pruhovaná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď sám sebou, ztráta hrdosti je to poslední.

11.05.2010 19:40:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí