být tou krásou zraněni

být tou krásou zraněni

Anotace: ...?

umřít je na tom to nejlehčí
zvířátka v kleci
do toho veselá hudba
neni třeba přemýšlet
jen si představujte tu scénu
teplé sluneční paprsky bičují vaši tvář
hladí
všichni policisté jsou pryč
zbylo srdce bušící navenek
a mňoukající kočky
co už ste tři dny nenakrmili
neklidný spánek před půlnocí
vzpomínky na červená auta
jejich střet
s tělem člověka před vámi
jarní květ
který ste v poslední kocovině zatracovali

ptejte se
všech okolo jen ne sebe
vidíte tu krásu kolem ?
samozřejmě
vidíte
chápete
nemůžete si z ní nic vzít
nesedí do vaší sebetrýznitelský představy o bytí
moc čisté, moc krásné
nevěříte

bojíte se věřit
být tou krásou zraněni.
Autor mattoni.uz.neni, 11.05.2010
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: dandelion-meadow, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí