Ona

Ona

Anotace: :-)

Tančila a vítr vzdouval její vlasy,
vůně květů okolím se nesla,
sleduji utajené krásy,
zpívala, aniž by hlesla.

V šatu průsvitném,
vznešeně na špičkách,
čekal jsem, že odlétnem,
byla jak plameny na svíčkách.

Jemná a něžná,
víc než vánek,
byla tak sladká,
jak půlnoční spánek.

Vznášela se baletním krokem rusalky,
hudbou jí byly šeptající stromy,
oči měla upřené do dálky,
tančila, jak to umí jenom ony.
Autor JohnyS, 11.05.2010
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

12.05.2010 09:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí