ZÁVISLOST

ZÁVISLOST

Anotace: KAŽDEJ Z NAS MÁ NA NĚKOM NĚČEM ZÁVISLOST

ZÁVISLOST!!!
KDYŽ jeden více miluje
mlží se mu obzor !!
KOLEM toho koho miluje
skáče jako AZOR!!!
Poslušný pejsek !!
kupuje drahý dary.
A neví ...
že ta či ten jeho vymetá bary!!
Ale né každý se tak chová:!
pořad ulici!!
vysílá TV o DROGÁCH!!
KDO jednou zkusil!!
chce více!!
PAK ho čeká ulice.
JE závislý !!
ůsměv jeho nakyslý!!
JE drogově závislý !!!
Každá závislost!
něco stojí !!
JAK si dá člověk víc!!
přestat se bojí .
ALE ještě má rodinu!!
Nemusí prožívat
poslední hodinu!!!
TAK se kámo seber!!
A DROGY!§
už neber.
NECH!! ten FET!!
A začni!!
dělat muziku!!
A buĎ rád že máš kliku!!
ŽE TU ŽIJEŠ!!
že do hlíny !!
neryješ svý paty!!
NEJSOU VŠICHNI LIDI SVATÍ!!!
ZATU SRAČKU!!
LIDI!!ŽIVOTEM PLATÍ!!
Autor pepa čech, 11.05.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pepooooo, mávám a tleskám ...máš pravdu.

15.05.2010 19:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí